Следва

My Style: Светломир Пандазиев

Бански 2019: Love Stories с колекция за H&M

Колекцията Love Stories Swimclub x H&M влиза в продажба от 13 юни...

Shopping преди 4 години

Ако си търсите симпатичен бански за Лято 2019, точно като нас, сложете чавка в календара на датата 13-ти този месец. Тогава в H&M магазина на бул. Витоша 6 и онлайн на hm.com ще са налични красотите от новата колаборация на шведите с холандския бранд Love Stories. Колекцията е ексклузивна , само от бански /миналата година двете фирми пуснаха съвместна колекция бельо/ и е дело на създателката на Love Stories Maрли Хедман и дизайнерския екип на H&M.

Всички 26 артикула, които очакваме в H&M на бул. Витоша 6, както и онлайн на hm.com от 13 юни, са в галерията горе>>>

"Тази колекция бански костюми е перфектният избор за релакс на нагретия праг на басейна, за диви забавления по още по-диви плажове, както и за комбинирането с туника и забава с колкото ни се иска с приятели всяка лятна вечер. Лека и елегантна, тя е издържана в тонове с пудрен оттенък. Едновременно спортна и свежа, надяваме се колекцията да достави наслада на клиентите ни, като всеки открие своя стил за лятото", каза по повод премиерата Мария Йостблум, шеф дизайнер на дамската линия на H&M.

"Мечта е да колаборираме отново с H&M и да успеем да предложим на ценителите на дизайнерската работа на Love Stories артикули на демократични цени. В основата на новото сътрудничество Love Stories Swimclub x H&M остава верността на нашия принцип за mix'n'match и пожеланието за една прекрасна ваканция с нашите бански - релаксираща с коктейл в ръка или динамична - със сърфа сред вълните", добавя основателката на Love Stories.

More Shopping