Следва

Изложба на Ангеларий Димитров: "Места на липса, места на изобилие..."

YALTA CLUB закрива сезона с Chris Liebing и Dubfire

В събота двете легенди ще взривят двете зали на клуба...

Music преди 4 години

По традиция YALTA CLUB отбелязва края на клубния сезон с голямо парти в двете зали. На 15 юни в Room 1 ще чуем Dubfire заедно с Juan Alvarez. По същото време в Room 2 ще звучи иновативната музика на Chris Liebing в компанията на Liubo Ursiny. Това е и последното събитие преди SOLAR на летище София, където ще видим легендарните Paul Kalkbrenner и Richie Hawtin.

Специално за закриването на клуба в Room 1 ще посрещнем единствения и неповторим Dubfire. Eдва ли има някой, който не е чувал името му или брилянтните му техно сетове. От световен успех в комерсиалната сфера до не по-малки успеха на ъндърграунд сцената, той е артист, чийто стремеж, талант и интуиция са го поставили на челно място в индустрията. Dubfire продължава да поддържа позицията си с непреклонна трудова етика и силен стремеж към иновации, развитие и най-вече забавление. Независимо дали става въпрос за участието му в Deep Dish, самостоятелните му изпълнения в редица световни клубове, работата по лейбъла му SCI+TEC или просто заниманието му с аудио и визуални технологии, той следва свои собствени правила и винаги успява да впечатли публиката. Зад пулта в голяма зала ще чуем и един от емблематичните резиденти на YALTA CLUB, Juan Alvarez.

На 15 юни в Room 2 ще посрещнем Chris Liebing – един от най-уважаваните диджеи с трайна кариера в света на електронната музика. Със зареждащи DJ сетове, брилянтни колаборации и гигове по целия свят, той продължава да държи репутация на неуморен и изключително талантлив артист. Пионерът на европейската техно сцена издаде последния си албум Burn Slow през 2018 година чрез легендарния лейбъл Mute. Самият той твърди, че отдавна иска да направи този албум с който ясно изразява чувствата си и който стартира нова глава в живота му. Удивителните ремикси на Liebing за Depeche Mode и Goldfrapp произтичат от същото творческо мислене, размивайки границите между алтернативната и електронната музика. Заедно с Liebing, зад пулта ще се качи и резидента на YALTA, Liubo Ursiny.

Купи билети за закриващото парти на YALTA CLUB от OMV, YALTA CLUB и в мрежата на Eventim.bg

Повече информация може да намерите на официалната страница във Facebook, както и на yaltaclub.com

More Music