Защо всички вече години наред са влюбени в един единствен парфюм?

Защо всички вече години наред са влюбени в един единствен парфюм?

Цитрусов, безкрайно траен и истински бестселър в парфюмерийната индустрия...

Историята на иконичния Light Blue на Dolce&Gabbana има своето обяснение. Никак не е съвпадение, че вече години наред всеки от нас има поне по три приятелки, които са безвъзвратно влюбени, а и загубени, в аромата на луксозната течност, побрана в минималистична и доста семпла правоъгълна бутилка.

Парфюмът е стар познайник в испанската парфюмерия, а и не само, силно вероятно е и вие да сте го използвали в даден момент или пък специфичната му миризма да е точно под нослето ви, четейки тези редове. Light Blue от Dolce&Gabbana и рекламните му кампании, било то с пясъчния бряг от Капри и дуото Мария Вуйович и Дейвид Ганди или пък не, е истински култ в индустрията.

"Харесва ми, защото мирише на чист лимон", "През лятото обичам да го ползвам, защото е толкова свеж", "Цитрусите и свежият му допир се трансформират на по-късен етап в един по-сладък аромат, който продължава цял ден ", са само част от "признанията" на бюти трендсетърите, които се кълнат в парфюма. Три изявления, напълно идентични на стотиците анонимни рецензии, които има в Google.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.