Следва

The Art of Cooking: Chef Лора Капустина

Wedding Bliss: Крис Прат каза "Да" на дъщерята на Арнолд Шварценегер

По-малко от година след като се срещнаха, актьорът и дъщерята на Арнолд Шварценегер вече са съпруг и съпруга...

Celebrities преди 4 години

Вече все повече холивудски звезди залагат на тайни сватби. Последният, който се присъедини към списъка, е Крис Прат, който по-малко от шест месеца след обявяването на ангажимента си към Катрин Шварценегер й каза "Да" на интимна церемония, която се проведе този уикенд в ранчо в Санта Барбара.

Щастливата новина беше разкрита днес от няколко американски медии, които успяха да "откраднат" някои папарашки снимки на двамата преди да отидат на олтара. Разбира се, двойката обаче взе мъдрото решение да обяви сватбата си социалната мрежа с красива снимка:


"Вчера беше най-щастливият ден от нашия живот!", пише Прат в публикацията, като също разкрива кой е проектирал сватбената рокля на съпругата му.

„Станахме съпруг и съпруга пред Бога, нашите семейства и тези, които обичаме най-много бяха с нас. Това бе интимна, емоционална и вълнуваща церемония. Чувстваме се много щастливи, че можем да поемем по тази нова глава в живота си. Искаме, също така, да благодарим на всички, които ни придружиха вчера, но и на г-н Джорджо Армани, който направи тази уникална рокля за Катрин и идеалния за мен костюм.", продължава той.



Това е втори брак за 39-годишният актьор, който бе женен за Ана Фарис в продължение на 8 години. Той и 29-годишната дъщеря на Арнолд Шварценегер - Катрин, се сгодиха през януари тази година.

More Celebrities