The Art of Cooking: Chef Лора Капустина

The Art of Cooking: Chef Лора Капустина

"Всичко може да се сготви и изяде. Дайте ми Елвис, сол и оцет – и ще го изям."

Или поне така казва Великанът в кухнята Антъни Бурдейн. Същата експериментална нагласа към изкуството на готвенето споделя и Лора Капустина от High Heels Baking или просто Лора от Master Chef.

Страстта си към готвенето Лора съчетава с мания по sky-high високите обувки, увлечение по нови и различни вкусове и съставки, но, каквото и да си говорим, голямата й Любов са сладкишите. Определя готварската печка като една от най-добрите си приятелки и споделя, че колкото и сладкиши да сготви, да-си-оближеш-пръстите ястието на мечтите й си остава стир фрай с телешко, зеленчуци и яйце (каза и кой й го приготвя!).

Лавандулата, джинджифилът и хибискусът са нещо като най-горещият топик на месеца в Редакцията, а Лора споделя същите топли чувства към съставките за пълно щастие и спокойствие на душата - даде ни няколко идеи за рецепти с тях, а ние - 3 предложения за нови попълнения в High Heels колекцията й.

Получават ли й се винаги сладкишите на Лора, разбираме в редовете по-долу>>>

View Sofia: Наричаш блога си High Heels Baking и в момента си в подчертано модната атмосфера на Редакцията ни - обезателно трябва да опиташ да ни се представиш като чифт обувки - ниски ли, високи, отворени, с каишки, с връзки, без...
Лора Капустина:
Виждам се като червена обувка на ток, която е остра отпред, отворена отзад и с каишка около глезена. Направена е от велур и лак, които отразяват едновременно меката ми душевност и класическата сериозност. Токът е точно 10см, за да мога да съм достатъчно нависоко, но и ако се наложи да бягам, да не е проблем. Обувка, която може да бъде комбинирана както с официална рокля, така и с дънки и тениска.

V.S.: Високите обувки не са ли забранени в кухнята на един Master Chef?

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.