Следва

Lunchtime shopping: 10 от най-добрите ексфолиантa за лицето и бюджета ви

Objects of desire: Vichy Mineral 89

Shine bright like a Mineral

Face преди 4 години



Като първия любим, за когото винаги се сещаме, когато останем насаме, или като триредовата  перлена огърлица, отлежаваща на дъното на vanity case-a и привличаща погледа, когато няма какво по-перфектно да добавим към изкусната рокля от коприна, така няма какво да замени Mineral 89 на Vichy като грижа за укрепване и хидратация на кожата.

Ползвали сме го, обикнали сме го и редовно се обръщаме към богатия на активни съставки еликсир - неизменна част от бюти рутината ни, усъвършенствана до завидно ниво. Една от малките ни, но мощни бюти тайни гласи, че добрата грижа за кожата стартира от основата, или, иначе казано, сърцевината на бялата козметика - концентрат, познат още като бустер.



Грижата в две стъпки Mineral 89 от Vichy е оптималното олицетворение на умната грижа в самия й фундамент: гел-бустер с 89% концентрация на термална минерализираща вода плюс хиалуронова киселина за дълбока хидратация; както и лосион за околоочния контур с изглаждащо и озаряващо действие за отпочинал и сияен поглед.

В основата на двата продукта стои комбинацията от хидратиратация и укрепване, за да бъде кожата по-устойчива на външните агресори, изграждайки й защитна бариера срещу замърсявания, стрес и умора.

Гел-бустер

Формулата е подходяща за всеки тип кожа, доставяйки видими резултати като сияйност, тонизираност и хидратация за по-добър вид и самочувствие, ден след ден. Ефикасността й е доказана под дерматологичен контрол, а ефектът, след продължителна употреба всяка сутрин, се изразява в следното: +21% по-здрава кожа; +20% по-мека кожа; +26% повече сияйност.



Грижа за околоочен контур

С умело разработената си формула, грижата за околоочния контур притежава всички неоспорими качества на своята половинка, но, като съвсем нова придобивка към линията може да се похвали и с титлата отскорошен фаворит и на мъжката част от аудиторията.



Подходящият и за двата пола състав подсилва бариерната функция за деликатната кожа в околоочния контур, хидратира я, изглажда фините линии, следствие на дехидратация и намалява появата на торбички и тъмни кръгове, благодарение на силно работещата съставка кофеин. 



Редовната му употреба всяка сутрин и вечер осигурява 24 часа непрестанна хидратация, превеждаща се в свеж и отпочинал, готов за съблазняване поглед. 



Намираме ги в аптечната мрежа. Препоръчителна цена : 34 лв.

More Face