Следва

Chloe "ожени" френския шик с китайската мода

#ootd: Женското братство на пътуващите копринени рокли

Sisters before Misters! Fries before Guys!

All fashion преди 4 години

via GIPHY

Ако помните онази доста чийзи американска тийн продукция, The Sisterhood of the Traveling Pants, добре знаете за какво говорим. Днес, отново в Париж и отново обути в Converse, и отново в разпиляно лятно настроение, полагаме основите на ново "женско братство", което, по лично наше мнение, е единственият клуб, в който е нужно да се членува - Женското братство на пътуващите копринени рокли. Какво по-хубaво?

Тамара и Салом Мори са сестри и са усвоили тънкостите на уличния стил до неузнаваемост - чисто по сестрински; редовно привличат вниманието на стрийт фотографите по света и у тях, а днес и нашето. Облечени в идентични копринени midi рокли от така наречения "инстаграм" бранд excess_only, Тамара в тъмносинята, стилизирана с чанта от By Far в кроко принт и черно-бял boxy блейзер, а Салом - в бриковата - украсява само с нежно колие около врата си. И двете са с бели Converse-ки, а ние обещаваме, че ако тези кецове продължат да присъстват на-вся-къ-де във фийдовете ни, най-късно до края на седмицата ще сме се сдобили с по чифт!

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.