Следва

"Роди се звезда" съсипа отношенията между Брадли и Ирина

Social Media Star: Ким показа Псалм

baby blues...

Celebrities преди 4 години

"Псалм Йе", написа Ким Кардашян под дебютната снимка на най-малкия си син, която публикува вчера в социалните мрежи.


Звездата за първи път показа личицето на новородения си наследник, който проплака преди месец, благодарение на сурогатна майка, която роди и сестра му Чикаго през 2018-та.

"Той е тук, той е красив. Той е копие на Чикаго. Сигурна съм, че синът ни ще се промени, но сега изглежда точно като най-малката ни дъщеря", написа мама Ким точно след като Псалм се появи на бял свят.

Наскоро пък, бабата на бебето, 63-годишната Крис Дженър, обясни защо родителите му са избрали подобно интересно име.Според нея те са вдъхновени от Библията:

"Изборът на името отразява чувствата на Ким и Кание. Това дете е благословия за тях, така че Псалм е идеалното име за него ... Той е просто великолепен!", каза тя.

Между другото, Кардашян вече патентова като запазена марка името на най-малкия си син, а и тези на всичките си наследници, по което ще излизат най-различни детски продукти.

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.