Следва

Тенденциите са сега или никога, но една е РАЗЛИЧНА: GLO(w) Now

"Роди се звезда" съсипа отношенията между Брадли и Ирина

insider info...
 

Celebrities преди 4 години

Миналата седмица стана известно, че 33-годишната Ирина Шейк и 44-годишният Брадли Купър са сложили край на близо 4-годишните си взаимоотношения.

Разбира се, че вече всеки ден има нови и нови подробности за това, кое е предизвикало раздялата. Близък до екс двойката издава, че връзката на Ирина и Брадли е започнала да се влошава след излизането на филма "Роди се звезда" - дебютът като режисьор на Купър.


"Брадли се отдели емоционално от Ирина, докато работи по филма. Той се дистанцира от нея. И въпреки че двамата се опитаха да запазят връзката си, накрая всичко се съсипа. Още повече, когато хората започнаха да говоря за аферата му с Лейди Гага, която наистина си личеше от километри", казва още той.

Оказва се, че Ирина и Брадли са имали лични проблеми от край време, но малцина са знаели за това, защото те упорито криеха семейния си живот от светлините на прожекторите.

Приятелка на руския модел, обаче, издава друго. По нейни думи именно Шейк е пожелала раздялата: "Ирина искрено се надяваше съвместното им бъдеще да е успешно и чувстваше, че веднага щом детето се роди, ще намерят време да се оженят, но това така и не се случи. Тя очакваше повече от Брадли във всички отношения, но остана нещастна, защото той посвети твърде много време на работа си."


Романсът между Ирина и Брадли започна през 2015-та година, моделът вече се изнесе от скъпарското имение на актьора, а сега им остава само да разрешат въпроса с попечителството над първородната им дъщеря Лия, която е почти на 3 годинки.

More Celebrities