Следва

Обичта на известните: Венсан и Тина в Бевърли Хилс

Тенденциите са сега или никога, но една е РАЗЛИЧНА: GLO(w) Now

Леки рокли, специални дизайни и аксесоари, с които да започнете да мислите за лятото и лежерните слънчеви дни. Тенденциите са сега или никога, но една е РАЗЛИЧНА!

All About Life преди 4 години

Четири бляскави уикенд събития в едни от най-популярните нощни клубове, освен че откриха летния сезон не само на Черноморието – Варна и Слънчев бряг, но и в най-големите градове в страната – София и Пловдив, декларираха и за пореден път, че малките чанти са на пиедестала на модната сцена. Уличният моден живот повелява да се кълнем в емблематичната багетка на Fendi или в Dior Saddle Bag за топлите сезони на 2019-та, което пък означава, че е време да се научим да носим само най-необходимите неща в чантата си и да избираме мини версии на любимите си вещи. Например, червило с минималистичен размер или новата джаджа glo - иновативното устройство на Бритиш Американ Табако за нагряване на тютюн.


Излишно е да споменаваме /отново/ основните характеристики на бездимния ни луксозен "любовник", който използва специални тютюневи стикове и се отличава с шикозен иновативен дизайн, само ще кажем, че на 7-ми и 8-ми юни заедно с нас над 15 хиляди гости, сред които популярни лица от артистичните среди, лайфстайл лица, медиите и бизнеса у нас, се насладиха на бляскаво glo изпълнение със световно известни и популярни български изпълнители и DJ-и, които дадоха старт на сезона.


Ексклузивно по време на събитията всички потребители на страхотното иновативното устройство на Бритиш Американ Табако за нагряване на тютюн, бяха сюрпризирани със специална изненада - участие в томбола и шанс за спечелване на посещение на кръг от Световния шампионат на Формула 1 за голямата награда на Великобритания през месец юли. Пссст... ние, като фенове на високите скорости, направо завиждаме, защото знаем, че да видиш на живо популярни и световни състезатели, някои и на родна земя там, си е различно изживяване, точно каквото е усещането от glо.

Иначе, glo е интелигентна технология за нагряване на тютюн, при която тютюнът не гори. В резултат на това парата, която се отделя при устройството съдържа много по-малко токсични вещества от цигарения дим.

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 1 седмица

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.