Тенденциите са сега или никога, но една е РАЗЛИЧНА: GLO(w) Now

Тенденциите са сега или никога, но една е РАЗЛИЧНА: GLO(w) Now

Леки рокли, специални дизайни и аксесоари, с които да започнете да мислите за лятото и лежерните слънчеви дни. Тенденциите са сега или никога, но една е РАЗЛИЧНА!

Четири бляскави уикенд събития в едни от най-популярните нощни клубове, освен че откриха летния сезон не само на Черноморието – Варна и Слънчев бряг, но и в най-големите градове в страната – София и Пловдив, декларираха и за пореден път, че малките чанти са на пиедестала на модната сцена. Уличният моден живот повелява да се кълнем в емблематичната багетка на Fendi или в Dior Saddle Bag за топлите сезони на 2019-та, което пък означава, че е време да се научим да носим само най-необходимите неща в чантата си и да избираме мини версии на любимите си вещи. Например, червило с минималистичен размер или новата джаджа glo - иновативното устройство на Бритиш Американ Табако за нагряване на тютюн.


Излишно е да споменаваме /отново/ основните характеристики на бездимния ни луксозен "любовник", който използва специални тютюневи стикове и се отличава с шикозен иновативен дизайн, само ще кажем, че на 7-ми и 8-ми юни заедно с нас над 15 хиляди гости, сред които популярни лица от артистичните среди, лайфстайл лица, медиите и бизнеса у нас, се насладиха на бляскаво glo изпълнение със световно известни и популярни български изпълнители и DJ-и, които дадоха старт на сезона.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.