Следва

Special Project: Gucci възстановява забележителностите на Рим и Ватикана

Хората говорят: За новото бижу на Меган Маркъл

infinity...

All fashion преди 4 години

Нейно височество дебютира публично, след отпуска по майчинство, онзи ден. И освен с тъмната креация на Givenchy, предизвика погледите и с ново бижу.


Оказва се, че аксесоарът на Меган, който по-наблюдателните моментално забелязаха, има специално значение. На безименния си пръст херцогинята на Съсекс вече носи не два, а цели три пръстена: годежно бижу, сватбена халка и така нареченият "вечен пръстен".


Новото диамантено бижу е подарък от принц Хари. Любопитното, е че пръстените на вечността, бижутата с плътна линия от скъпоценни камъни от една и съща големина, символизират безкрайната любов и традиционно се представят като подарък в чест на важно събитие: раждане на дете или годишнина от сватбата.

През май кралската двойка отпразнува раждането на първородния си син, а също и първата годишнина от сватбата, така че никак не е изненадващо, че принц Хари е подарил на съпругата си не просто бижу, но символичен аксесоар.

Отбелязваме, че херцогинята на Съсекс не е първата дама в кралското семейство, която може да се похвали с подобен подарък от съпруга си. В чест на раждането на първородния наследник принц Джордж, принц Уилям също изненада с пръстена на вечността херцогиня Катрин.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.