Следва

Най-горещата жена в света: Оливия Кулпо

Меган става редактор на британския Vogue

september issue...

Celebrities преди 4 години

Херцогинята от Съсекс ще напише материал за септемврийския брой на британския Vogue и ще вземе участие в заснемането на специална фотосесия.

„Меган ще сподели мислите си в специален материал, разказвайки за жени, които променят съвременния свят”, издава информатор.

Херцогинята от Съсекс не само ще участва в създаването на най-големия брой на Vogue UK като редактор, но също така ще бъде и героинята в сесия, която ще се заснеме в Frogmore Cottage в Уиндзор, където сега живее заедно с принц Хари и сина им Арчи Харисън . Фотосесията на Меган е насрочена за следващата седмица. Представители на Vogue все още обаче не са коментирали официално информацията.

Любопитното е, че Меган Маркъл няма да е първият член на кралското семейство на Великобритания, който ще "опита от работата" по известно издание. През 2013 г. принц Чарлз е гост-редактор на ноемврийския брой на Country Life, който става най-продаваният в цялата история на списанието. През 2018-та той отново пише за изданието, посвещавайки материал на Клерънс Хаус, неговата градина в Highgrove и историческото имение Dumfries House в Шотландия, което е под негово лично покровителство.

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 20 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.