Следва

Най-горещата жена в света: Оливия Кулпо

Меган става редактор на британския Vogue

september issue...

Celebrities преди 4 години

Херцогинята от Съсекс ще напише материал за септемврийския брой на британския Vogue и ще вземе участие в заснемането на специална фотосесия.

„Меган ще сподели мислите си в специален материал, разказвайки за жени, които променят съвременния свят”, издава информатор.

Херцогинята от Съсекс не само ще участва в създаването на най-големия брой на Vogue UK като редактор, но също така ще бъде и героинята в сесия, която ще се заснеме в Frogmore Cottage в Уиндзор, където сега живее заедно с принц Хари и сина им Арчи Харисън . Фотосесията на Меган е насрочена за следващата седмица. Представители на Vogue все още обаче не са коментирали официално информацията.

Любопитното е, че Меган Маркъл няма да е първият член на кралското семейство на Великобритания, който ще "опита от работата" по известно издание. През 2013 г. принц Чарлз е гост-редактор на ноемврийския брой на Country Life, който става най-продаваният в цялата история на списанието. През 2018-та той отново пише за изданието, посвещавайки материал на Клерънс Хаус, неговата градина в Highgrove и историческото имение Dumfries House в Шотландия, което е под негово лично покровителство.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 5 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.