Следва

След раздялата: Ирина замина за Исландия

Най-горещата жена в света: Оливия Кулпо

Hot 100...

Celebrities преди 4 години

Тази година списание Maxim присъди титлата "Най-гореща жена" на Оливия Кулпо, а ние няма как да не се съгласим с тях, гледайки снимките от последната сесия на сексапилната брюнетка.

27-годишната "Мис Вселена" позира гола пред обектива на известния фотограф Жил Бенсимон, а кадрите наистина са умопомрачително горещи.


"Винаги съм се възхищавала на списъка на Maxim - Hot 100. В него има толкова много умни и успешни жени, които са вдъхновили мен и кариерата ми по безброй начини. Именно и заради това за мен титлата "Най-гореща жена" е много, много важна", написа Кулпо в Instagram.

Припомняме, че през 2012-та година Оливия Кулпо бе обявена за "Мис Вселена", ставайки първата американка печелила короната след Брук Лий през 1997-ма.

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 18 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.