Следва

Изкусният тейлъринг среща хъшлашкото усещане в първата мъжка на Келър за Givenchy

Да или Не: Бялата рокля голи рамене на Катрин?

elegance...
 

All fashion преди 4 години

На пръв поглед визия, която сме виждали и преди: за да сме точни през 2016-та година, когато Катрин присъства на церемонията по раздаването на наградите "Музей на годината" в Лондон.


Бялата раирана рокля на Barbara Casasola с голи рамене струва около 3,500 лева, а херцогинята на Кеймбридж я облече отново снощи за благотворителната гала на фондацията Action on Addiction, на която е и патрон.

Признаваме си, допада ни как Кейт категорично "рециклира" сериозна част от гардероба си и не следва неписания кралски закон, който гласи, че даден дизайн може да бъде носен само веднъж публично. Мнозина смятат, че по този начин съпругата на принц Уилям пести от държавната хазна, но аксесоарите, с които съчета "старата" си рокля подсказват точно обратното.


За да завърши снощната си глем визия Катрин заложи на бляскави обувки на Jimmy Choo, струващи около 1,200 лева, и диамантени обици на Kiki McDonough, чиято цена е скромните 8 хиляди лева.

По груби сметки се оказва, че за аутфит за благотворителната вечеря херцогинята на Кеймбридж е пръснала близо 13 хиляди лева, което, съгласете се, не е никак малко. Въпреки това роклята с лейбъл Barbara Casasola, която е sold out, разбира се, е страхотна, нали? Отговорите ви чакаме в анкетата долу>>>

Анкета

Харесва ли ви бялата рокля на Кейт?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 16 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.