Изкусният тейлъринг среща хъшлашкото усещане в първата мъжка на Келър за Givenchy

Изкусният тейлъринг среща хъшлашкото усещане в първата мъжка на Келър за Givenchy

first ever...

Ако не във Флоренция по време на Pitti Uomo, то къде и кога? Креативната главна на Givenchy показа първата си мъжка колекция във Villa Palmieri.

Интересно и много неочаквано, Клеър Уайт Келър поднесе на феновете си странна смесица от собствената й призма за 90-те години, модерния дендизъм и днешната корейска улична култура, съчетани в естетиката на Стария и Новия свят.

Минималистични, изключително чисти, що се отнася до кройка, и много монохромни визиите на дизайнерката на френската Къща имат ясна цел за комерсиализация, ърбан усещане и стрийт силуетност.


В line up-a намираме безкрайни варианти на костюма с голямо разнообразие от размери и мярка, включително и връщане към двойното закопчаване с по три копчета, по-мекото рамо и винтидж финия блясък в тъканта. Бокси силуети не липсват и при ризите с паднали ръкави, както и при дизайните от три части. Разбира се, няколко дамски визии за разкош, които допълнително затвърждават фактическото чувство на genderless колекция.

Балансът между изкусния тейлъринг при костюмите и хъшлашкото усещане на спортното облекло, разглеждаме в галерията горе>>>


Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia