Следва

Étoile

#ootd: Eat your Greens!

Един такъв особен нюанс на зеленото...

All fashion преди 4 години

...се е залостил в главите ни и не може да излезе!

Осезаемо вдъхновени от всички зелентии, които, оказва се, са основният съюзник в борбата срещу излишно натрупаното количество вода в организма, превръщаме зеленото с всичките му нюанси в мантра, вдъхновение и основен рефрен - поне до края на лятото. Гърците неслучайно казват, че човек е това, с което се храни - та, започвайки от днес с краставичения сок, салатата от магданоз и шепата зелени чушки за обяд, преминаваме и към особено и подчертано зелената част от гардеробите си: зеленикаво-жълтееща tie-dye Prada, масивен кожен ЗЕЛЕН тренч /предполагаме винтидж/ и от грозни по-грозните туристически (вече и модерни) сандали на Arizona Love.

EAT YOUR GREENS!

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.