Следва

Петъчна доза секс: Шарл Льоклер

Мястото, което ти дава всичко

The Mall открива 40 нови обекта с мащабно разширяване и ново ниво...

All About Life преди 4 години

С толкова голямо разнообразие от търговски центрове около нас, разходката до мола вече се е превърнала в своеобразен ритуал. Голямото разнообразие създава и големи очаквания и изисквания за това какво получаваме и как ще оползотворим времето си, нали?

Затова с нетърпение споделяме, че един от най-цветните и динамично развиващи се молове в столицата – The Mall – попълва портфолиото си от обекти с още 40 бранда, които ще бъдат разположени на изцяло нов етаж от 15000 кв.м. Това разнообразие ще даде възможност да се гмурнеш в пространство от магазини, които ще задоволят всяко желание.

Селекция от добре познати, но и нови за българския пазар марки ще прекрачат прага на ниво -2. The Mall затваря цикъла от услуги, шопинг преживяване и забавления, осигурявайки достъпност на потребителите до всичко, от което имат нужда, на едно място. Можеш да направиш покупките за вкъщи от изцяло новата Билла, изградена в различен формат, който бяга от клишето хипермаркет, представяйки изцяло новата си концепция. Или пък да обновиш дома в скандинавски стил от Jysk. Винаги ще бъдеш в крак с модните тенденции с Pepco, Paula Vendi, Diverso, Mat Star, Joy Оptics, Mercari. Сред страхотните нови попълнения на ниво -2 са Onda, Berezka, Ciela и още много, много други. И ако все още се колебаеш – да – The Mall наистина предлага толкова богато разнообразие, в едно пространство, където да се чувстваш прекрасно – от мода, обувки, детски играчки и стоки за дома, до заведения и хранителни магазини, забавления и услуги.

Разбира се, цялото това великолепие няма да се появи тихомълком. Грандиозното откриване на ниво -2 в The Mall стартира на 20 юни. И както в приказките, продължава цели три дни – до 23 юни с пищна програма, която ще ти даде възможност да се убедиш в това, че The Mall говори на твоя език и разбира нуждите ти.

Не искаме да разкриваме всичко, защото трябва сам да видиш какво са ти подготвили The Mall, но няма как... ще споделим, че ще затанцуваш в ритъма на невероятните Brazz VilliDJ, както и на талантливите танцьори от Dance Station. Ще провериш дали шансът е на твоя страна с колелото на късмета, където отстъпките ще валят в големи количества, а наистина сладката изненада е един от най-обичаните родни кулинари. На 22 юни Ути Бъчваров ще готви в гигантски количества домашен мармалад, поднесен в гореща палачинка и топка сладолед. Гарантираме, че ще забравите за всяка диета!

И спираме до тук, защото изненадите са още много, а ние не искаме да ги издаваме. Затова пък можеш да видиш подробно програмата тук, за да не изпуснеш нищо от това, което The Mall подготвя специално за теб.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: Денят на Земята е 22 април

All About Life преди 4 часа

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 3 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.