Мястото, което ти дава всичко

Мястото, което ти дава всичко

The Mall открива 40 нови обекта с мащабно разширяване и ново ниво...

С толкова голямо разнообразие от търговски центрове около нас, разходката до мола вече се е превърнала в своеобразен ритуал. Голямото разнообразие създава и големи очаквания и изисквания за това какво получаваме и как ще оползотворим времето си, нали?

Затова с нетърпение споделяме, че един от най-цветните и динамично развиващи се молове в столицата – The Mall – попълва портфолиото си от обекти с още 40 бранда, които ще бъдат разположени на изцяло нов етаж от 15000 кв.м. Това разнообразие ще даде възможност да се гмурнеш в пространство от магазини, които ще задоволят всяко желание.

Селекция от добре познати, но и нови за българския пазар марки ще прекрачат прага на ниво -2. The Mall затваря цикъла от услуги, шопинг преживяване и забавления, осигурявайки достъпност на потребителите до всичко, от което имат нужда, на едно място. Можеш да направиш покупките за вкъщи от изцяло новата Билла, изградена в различен формат, който бяга от клишето хипермаркет, представяйки изцяло новата си концепция. Или пък да обновиш дома в скандинавски стил от Jysk. Винаги ще бъдеш в крак с модните тенденции с Pepco, Paula Vendi, Diverso, Mat Star, Joy Оptics, Mercari. Сред страхотните нови попълнения на ниво -2 са Onda, Berezka, Ciela и още много, много други. И ако все още се колебаеш – да – The Mall наистина предлага толкова богато разнообразие, в едно пространство, където да се чувстваш прекрасно – от мода, обувки, детски играчки и стоки за дома, до заведения и хранителни магазини, забавления и услуги.

Разбира се, цялото това великолепие няма да се появи тихомълком. Грандиозното откриване на ниво -2 в The Mall стартира на 20 юни. И както в приказките, продължава цели три дни – до 23 юни с пищна програма, която ще ти даде възможност да се убедиш в това, че The Mall говори на твоя език и разбира нуждите ти.

Не искаме да разкриваме всичко, защото трябва сам да видиш какво са ти подготвили The Mall, но няма как... ще споделим, че ще затанцуваш в ритъма на невероятните Brazz VilliDJ, както и на талантливите танцьори от Dance Station. Ще провериш дали шансът е на твоя страна с колелото на късмета, където отстъпките ще валят в големи количества, а наистина сладката изненада е един от най-обичаните родни кулинари. На 22 юни Ути Бъчваров ще готви в гигантски количества домашен мармалад, поднесен в гореща палачинка и топка сладолед. Гарантираме, че ще забравите за всяка диета!

И спираме до тук, защото изненадите са още много, а ние не искаме да ги издаваме. Затова пък можеш да видиш подробно програмата тук, за да не изпуснеш нищо от това, което The Mall подготвя специално за теб.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.