Следва

Онлайн гигантът събра най-големите в модата на истински спектакъл

Street style вдъхновения: LOST GIPSY LAND - като от роман на Жул Верн

Всяка нощ в съня му ще идваш, Джалма!
Спомен-рана ти ще му бъдеш, Джалма!...

Street Style преди 4 години

Първата асоциация с LOST GIPSY LAND, генерирана от първичното ни възприятие, е роман на Жул Верн - приказен, романтичен, приключенски; подвързан с твърдите корици на фантастиката и украсен от заряда на свободния дух и стремежа към израстване.

Представете си следната картина: стотици хора със свободен дух, танцуващи под небосклона, отрупан със съзвездия, заобиколени само от дива природа и бушуващи водопади, и движещи се под звуците на дълбоко докосващи мелодии. LOST GIPSY LAND не е обикновен музикален фестивал, а пространство, в което трябва да следваш три простички правила - ОБИЧАЙ, НЕ СЪДИ, ИЗРАЗЯВАЙ СЕБЕ СИ.

Първото издание на феста, побрал в границите си музика, своеобразен Hippie Market, уъркшопи, henna art, огнено шоу, медитация, йога практика, tribal dance, табата, гледане на карти таро, домашно приготвена храна и напитки, пренесе и зареди с магията си сърцето на Стара планина - местността Писания камък край Севлиево. За цялото магично-магнетично преживяване държим отговорни целият екип, стоящ зад No Orders, Bedouin, в лицето на Димитър Косев и Милица Янкова, и Пламен Василев - Diass, който тепърва предстои да ни разкаже за стила, пътуванията и проектите си в My Style секцията.


Пламен Василев/Diass

Ежегодно отделяме две поредни Street style публикации за фестивала Coachella, а днес и за по-нищо-различаващия се LOST GIPSY LAND. Облечени от глава до пети в свобода и същинско блаженство от сливането на духа с природата и на сетивата с музиката, имащите честта да присъстват на първия по рода си подобен фестивал в рамките на България, разхождат и актуалните тенденции like it's no biggie. Животински принтове, fanny чантички, микро очила, шалове в косите, редове и редове колиета и гривни, разноцветни кимона, гащеризони, комбинезони и пайети, и пижамести топове, и... как да не вдъхнови човек!

More Street Style