Следва

Satin Mastermind

Да или Не: На Вики огромните и много остри обувки?

neon fever...

All fashion преди 4 години

Днес ни върви на неоново зелено и това си е! След като разконспирирахме с какъв лейбъл е мини рокличката за Флоренция на Ирина Шейк, е време да разберем марката на чепиците на Виктория Бекъм.


Но, преди това ще отделим минутка, за да се "опулим" на размера, а и остротата им. Цветните обувки на 45-годишната Вики определено я открояват по време на шопинг разходка, но сме убедени, че този сантиметър разстояние при петата едва ли е толкова удобен.

Що се отнася до неона - той е толкова огромен тренд в момента, че дори госпожа Бекъм е взела почивен ден от носенето на свои собствени дизайни, за да обуе чепици от Balenciaga.


Отличителният силует на острия връх е незабавно разпознаваем, което автоматично ги превръща в идеалния начин за разчупване на иначе семплото комбо между бял тишърт и черни джинси.

Лайм зелено е цветът must have за този сезон, така че марш! на шопинг - все пак е петък! Обувките досущ като на В.Б. може да са ваши с един клик ТУК! Стига обаче да ви харесват, защото ние питаме: Да или Не за подобни чепици? Отговорите в анкетата по-долу>>>


Анкета

Допадат ли ви неоновите и много остри обувки на Виктория?

More All fashion