Следва

Satin Mastermind

Да или Не: На Вики огромните и много остри обувки?

neon fever...

All fashion преди 4 години

Днес ни върви на неоново зелено и това си е! След като разконспирирахме с какъв лейбъл е мини рокличката за Флоренция на Ирина Шейк, е време да разберем марката на чепиците на Виктория Бекъм.


Но, преди това ще отделим минутка, за да се "опулим" на размера, а и остротата им. Цветните обувки на 45-годишната Вики определено я открояват по време на шопинг разходка, но сме убедени, че този сантиметър разстояние при петата едва ли е толкова удобен.

Що се отнася до неона - той е толкова огромен тренд в момента, че дори госпожа Бекъм е взела почивен ден от носенето на свои собствени дизайни, за да обуе чепици от Balenciaga.


Отличителният силует на острия връх е незабавно разпознаваем, което автоматично ги превръща в идеалния начин за разчупване на иначе семплото комбо между бял тишърт и черни джинси.

Лайм зелено е цветът must have за този сезон, така че марш! на шопинг - все пак е петък! Обувките досущ като на В.Б. може да са ваши с един клик ТУК! Стига обаче да ви харесват, защото ние питаме: Да или Не за подобни чепици? Отговорите в анкетата по-долу>>>


Анкета

Допадат ли ви неоновите и много остри обувки на Виктория?

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 9 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.