Седмичен ХОРОСКОП - 17.06 - 23.06

Astro преди 4 години

Пълнолунието в Стрелец на 17-ти юни носи изпълващи прозрения за живота, а притокът на емоционална енергия върви като една високо устремена права.

Меркурий в Рак образува опозиция със Сатурн в Козирог (16 юни - 21 юни), носеща много силно и отрезвяващо осъзнаване на необходимостта от разговорите на сериозни и важни теми. Бъдете внимателни във вземането на крайни решения.

Меркурий в Рак пък опонира на Плутон в Козирог (19 юни - 23 юни). Емоционалните перспективи на интензивните и гротескни аспекти на новините в живота ще се подчертаят неколкократно.

Поредната опозиция – съвпадът на Марс в Рак и този на Плутон в Козирог (19 юни - 3 юли) - раздвижва емоционалните дейности в дома, свързани с трансформации. Този аспект активира големи промени - опозициите имат силно въздействие - комбинирайте този общоприет факт с две силни планетарни влияния, Марс и Плутон, и резултатът често е някакъв вид светкавично бърза трансформация. Промените ще са начесто, а ежедневието ще ви се струва като тресавище с плаващи пясъци – подгответе се.

Делата ви може и да се развиват бавно, но в конструктивна посока. Не променяйте насилствено събитията в живота си, не създавайте хаос с бързината си.

Хороскоп

Още от Astro