Седмичен ХОРОСКОП - 17.06 - 23.06

Astro преди 4 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Ако сте родени под знака на Стрелец, тази седмица вероятно ще осъзнаете, че не можете да реализирате планове, които досега сте считали за съвсем реални. Може да сте разочаровани от хора, които са ви обещали помощ; да бъдете подведени от неизпълнени обещания, невярна информация, злонамерени действия срещу работата или бизнеса ви.

Добра идея е да имате едно на ум, че седмицата не предвещава загуби, но ще преминете през някои преживявания, които ще посочат много ясно грешките ви. Ще се радвате на развитието на финансовите дела или други благоприятни за вас събития.

Бъдете отворени към изучаване на нещо ново от хора, които живеят в други градове или държави. Промените в любовния ви живот ще бъдат от полза за вас.

Жените ще бъдат нетърпеливи, прибързани, обидчиви в действията си и в постигането на собствените си желания и цели. Вероятно са погрешните схващания или заключения.

Мъжете ще изпитат дълбоко емоционални проблеми, които ще се появят през идните седем дни - няма да успеете да забравите или да простите нещо .

Хороскоп

Още от Astro