Следва

Да или Не: Червеният дантелен топ на 14-годишната Дева?

Тръмп сравни Мелания с Жаклин Кенеди

null

Celebrities преди 4 години

Президентът на САЩ даде да се разбере, че съпругата му е на равни нога с Жаклин Кенеди и дори предложи на хората да я "Мелания Ти" /по аналогия с "Джаки О"/.

В медиите Мелания Тръмп често бива сравнявана с бившите американски първи дами Мишел Обама и Нанси Рейгън, например. Ето че вече и самият Доналд Тръмп реши да сравни жена си с Жаклин Кенеди.

Съпоставката в полза на госпожа Тръмп, Президентът направи по време на ТВ интервю по повод 73-ия си рожден ден. В разговора ръководителят на американската държава говори и за плановете за промяна на цветовете на президентските самолети Air Force One на по-патриотичното: червено, бяло и синьо (вместо синьо и бяло).

Преди повече от половин век, през 1962 година, цветната схема за самолета на президента беше одобрена от администрацията на Кенеди с участието на Жаклин Кенеди и днес се превърна в една от най-разпознаваемите в света.

"Харесва ми концепцията за червено, бяло и синьо. Всъщност ще изглежда много по-добре. Синкавият нюанс не не ни подхожда... Той беше работа на Джаки О, която е добра, но днес имаме своя собствена "Джаки О". Нейното име е Мелания. Ще я наречем Мелания Ти", каза Доналд Тръмп.

Разбира се, критиците на Президента, които никога не са пропускали възможността да му се присмеят в социалните мрежи, просто не можаха да устоят и на това изказване от негова страна и обявиха, че сравнението е наистина нелепо и неуместно.


More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 16 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.