Питахме мъжете: Грижа за кожата - Да? Не? Как, по колко & кога?

Питахме мъжете: Грижа за кожата - Да? Не? Как, по колко & кога?

По-добрите околоочни продукти на пазара са лоялен довереник както в спринтирането (краткосрочен план), така и в маратонните надбягвания (дългосрочен план) в грижата за кожата - могат да предложат на ползвателите си бърза фиксация след безсънна нощ или, в някои случаи, да предотвратят/заличат белезите на стареене и щетите от излагане на слънце. Ние, жените, сме врели и кипели в тази константа размяна на опит и съвети, но какво правят мъжете?

Бидейки една идея по-песимистични към това да се "мажат с кремове" - камо ли пък около очите, мъжете, в по-голямата си част, почти категорично отказват да полагат козметична грижа за себе си. На дневен ред в Редакцията е TO PROVE THEM WRONG - веднъж и завинаги. За да имаме на какво да стъпим, като вид изследване, питаме най-приближените си седем момчета: "Грижа за кожата - Да? Не? Как, по колко & кога?" Ето и какво споделят>>>

След душ винаги нанасям крем за лице и околоочен. По време на душа, веднъж седмично, скраб.
Ивомир, предприемач, 38

Да. Слънцезащитен крем за лице и тяло, овлажняващ лосион за тяло, ежедневно почистване с мицеларна вода, крем против бръчки за лице и очи.
Виктор, графичен дизайнер, 31

Не.
Антонио, софтуерен инженер, 26

via GIPHY

Пазене от слънце; солариум - НЕ! Почистване с мицеларна вода всяка вечер и нанасяне на дневен крем всяка сутрин. Парна баня и сауна поне веднъж в седмицата.

Коментари: 1

Реалист (2019/06/21 / 14:03)
Абе какви са тези мъже дето използват мицеларна вода?! Слънцезащитен крем ала бала, да не забравите и тампоните в края на месеца....

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.