Новият хит на HBO "Еуфория" със Зендая е Т-У-К!

Новият сериал на HBO “Еуфория” провокира родителите


© 2019 HBO Inc. All rights reserved Photo Credit Eddy Chen

Ролите са поверени на Зендая, плюс зайз модел и трайсджендър активист; 
Рапърът Дрейк е изпълнителен продуцент на шоуто, създадено от Сам Левинсън;

Премиерата на драматичния сериал на HBO Еуфория е днес 17 юни. Първи епизод вече е наличен в HBO GO и ще се излъчи от 22:00 часа по HBO, веднага след "Големите малки лъжи".
Централна роля е поверена на доскорошната тийн звезда Зендая ("Спайдър мен: Завръщането”, "Великият шоумен"), до която се нареждат почти неизвестни, но впечатляващи с дебюта си млади актьори. Сериалът е +18, въпреки че историята проследява живота на няколко седемнадесет годишни гимназиални ученици, които се движат като през минно поле от наркотици, полова идентичност, травми, социални медии, любов и приятелство. Сценарият е създадена и написана от Сам Левинсън ( "Магьосникът на лъжите” на HBO), който режисира 5 от общо 8-те епизoда. Рапърът Дрейк е сред изпълнителните продуценти, а присъствието му определено се отразява на нивото на саундтрака на сериала. 

"Еуфория" е базиран на израелски едноименен сериал и представя по натуралистичен начин, с какво се сблъскват тинейджърите в годините на узряването си. Историята следва живота на 17 годишата Ру (Зендая), която излиза от клиника за лекуване на зависимости и в този момент се запознава с Джулс (трансджендър моделът Хънтър Шейфър) – транс-момиче, което току що се е преместило в града с баща си. В полезрението на зрителя влизат и атлетът Нейт, който изглежда перфектно, но крие неподозиран гняв, приятелката му Мади, която е типичната училищна звезда, футболистът Крис, който преживява трудно преместването от гимназията в колежа, неговата приятелка Каси, пълното момиче Кат (плюс сайз моделът Барби Ферейра), което има двойствен живот.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.