Следва

Порасналите момчета на Versace

Да или Не: Инспирираната от Даяна визия на Катрин?

fashion legacy...

All fashion преди 4 години

Херцогиня Катрин бе сред изисканите гости на церемонията по награждаването на испанските и холандските крале с титлата "Рицар на жартиерата".


Преди замъка Уиндзор, 37-годишната съпруга на принц Уилям се появи в бялa шикозна визия с тъмни детайли и подписа на Catherine Walker, любимият дизайнер на принцеса Даяна.

Стилистичният избор на на херцогинята на Кеймбридж напомни много за костюма, който покойната принцеса на Уелс показа през 1995 г. на официалната церемония в деня на националния празник.

Съвсем наскоро и аутфитът на Първата дама на САЩ при визитата й във Великобритания бе сравнен с точно същия тоалет на лейди Ди.


Иначе, принц Уилям стана рицар на "Ордена на жартиерата" през 2008 година, а на самата церемония Кейт дебютира като негова приятелка. Това се случи три години преди сватбата на двойката.

Тази година представители на други европейски кралски династии присъстваха на церемонията на "Ордена на жартиерата": кралят на Испания Филип VI и съпругата му кралица Летисия и кралят на Нидерландия Вилем-Александър и съпругата му кралица Максима.

По-важно ни е, обаче, допада ли ви инспирираната от Даяна визия на Катрин? Отговорите, по традиция, в анкетата долу>>>


Анкета

Допада ли ви инспирираната от Даяна визия на Катрин?

More All fashion