Следва

Площад в Париж ще носи името на принцеса Даяна

WIN IT! На небето безкрайното синьо, на морето безкрайното синьо, на TÄNKVÄRD безкрайното синьо

Съвършено несъвършеното синьо...

All About Life преди 4 години

Съвършено несъвършена, колекцията TÄNKVÄRD на ИКЕА съчетава скандинавската свежест с японското спокойствие. Прекрасни материи, изключително приятно съобразяване с екологията, с проблемите на средата, с проблемите с експлоатацията на труд, въплътени в един чудесен стилен резултат. Текстилът е прекрасен, плетените кошове великолепни - TÄNKVÄRD колекцията определено е насочена към ценителите на най-добрия дизайн.

"Изобщо, индигово синьото в тази колекция е неустоимо, може би точно заради връзката с традиционните занаяти в Индия и ръчното боядисване. Цялата колекция е създадена в духа на актуалния тренд за неперфектност, неподправеност, автентичност", ни разказа Лидия Манолова, но иначе темата на обсъждане е СИНЬОТО.

Личната ни селекция от TÄNKVÄRD колекцията е обект на разиграване в днешния интериорно ориентиран #GIVEAWAY в Instagram профила на View Sofia.



Вместо да търсите колекцията под дърво и камък, разменяме комплект спално бельо, плетен кош и SPA кърпа срещу натискане на бутона FOLLOW, сърце за снимката и коментар, в който пояснявате за коя от трите придобивки играете (може и за трите, но поотделно). Чувствайте се свободни да споделяте с приятели, на стори, в профила - където пожелаете. Тримата победители ще бъдат изтеглени в петък (21.06)!





 

More All About Life

Sugar Daters вече и в България

All About Life преди 4 дни

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

Франция стана първата страна в света, чиято Конституция гарантира правото на аборт

All About Life преди 1 седмица

Франция стана първата страна в света, в която правото на жените на аборт е официално записано в конституцията. Съответната поправка, която бе приета от френския парламент, е официално одобрена, съобщи телевизионният канал Public Senate.