Следва

5-те неща, които трябва да знаем за Дева Касел

Площад в Париж ще носи името на принцеса Даяна

Площадът, на който вече така и така се намира неофициалният мемориал на Лейди Ди, ще бъде наречен в чест на принцесата...

Celebrities преди 4 години

Столицата на Франция се оказа мястото, на което приключи младият живот на Принцесата на народа. Логично, местните власти са решили да не стоят встрани от историческата истина и на принципа "не знам - не чух - не видях" да се правят че, 22 години след инцидента, при който Ди загина в един от парижките тунели след катастрофа при съмнителни обстоятелства, нищо не е било. Припомняме, че датата бе 31 август 1997 година, след която целият свят буквално потъна в скръб.

Площадът в близост до моста Алма ще носи името "Площад Даяна, принцеса на Уелс". Промяната ще стане официална след гласуването на общинския съвет в Париж, което предстои през месеца, но се смята, че решението ще получи одобрение.

"Решихме да преименуваме площада, защото той вече е наречен така неформално от жителите и туристите в чест на Даяна", цитира местните власти Telegraph.

На мястото, прилежащо към Тунела Алма, вече се намира Пламъка на Свободата, който в продължение на всичките тези години символизира неофициално уважението и почитта към любимата принцеса. Само че въпросният паметник е подарък от American Herald Tribune на Франция, направен през 1989 година по случай един век от издаването на вестника в страната.


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.