Следва

Florals for Spring?

Внимание към китката: Новата рекламна на Gucci

time is ticking away...

All fashion преди 4 години

Италианската модна къща Gucci пусна нова рекламна кампания за часовници, източник на вдъхновение за която e културата на ръкостисканията.

Заснемането Алесандро Микеле повери на американския фотограф Ари Маркопулос, а главният герой на кампанията е политик, който, според сюжета, среща различни хора и всички те носят новите Grip и G-Timeless от колекцията Gucci.


Иначе, фокусът е актуализираният модел Grip и новите версии на G-Timeless Automatic. Дизайнът на първия се отнася към света на скейтборда и е подходящ както за дамите, така и за мъжете.



Новият часовник приляга плътно към китката и е направен в два дизайна. Първият вариант е снабден с PVD "кутия" от жълто злато, три прозореца, показващи часовете, минутите и датата и PVD гривна с жълто злато с гравиране с GG. Другия вариант на часовника Grip е снабден със стоманен калъф и сменяема зелена анималистична верижка.

G-Timeless Automatic пък има стоманен корпус, оборудван е с черен ониксов циферблат с култовия образ на пчелите Gucci и стоманена верижка. Има и втори вариант - със стоманен корпус със закопчалка от жълто злато, циферблат от син лазурит с изображение на пчели и подвижна кожена каишка от синя анималистична кожа.




More All fashion