Следва

#ootd: Костюмар(к)и vol.2

Собствениците на Chanel правят исландската марка 66°North гигант

new kid in town...

All fashion преди 4 години

Нюйоркската инвестиционна компания Mousse Partners, която, подобно на Chanel, е собственост на братята Wertheimer, обяви началото на сътрудничеството с исландската марка 66°North.


Компанията ще се превърне в “стратегически инвестиционен партньор” на марката, която от 1926 година произвежда дрехи и аксесоари за "тежки и трудни" климатични условия и ще й помага с достъп до международните пазари.

Любопитното е, че Матю Уулси, бивш управляващ директор на онлайн гиганта Net-a-Porter, също се присъедини към 66°North като глобален президент.

По всичко личи, че си имаме new kid in town и поредния лейбъл, който е напълно готов да завладее сърцата и гардеробите на най-големите в модната индустрия.

Да видим!


Иначе, 66°North ще се опита да "предефинира категорията на преустроено спортното облекло". Което значи, че от функционална и естетическа гледна точка, има голяма възможност за пробив... защото, както всички знаем, този вид продукт наистина няма граница.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.