Royal Ascot 2019: Бледосинята визия на Катрин

Royal Ascot 2019: Бледосинята визия на Катрин

royal fashion...

Royal Ascot е едно от най-важните годишни събития в календара на кралското семейство. По традиция всички обръщат особено голямо внимание на безумните шапки и се възхищават на грациозните образи на дамите.

Всяка година британците очакват Royal Ascot със специално нетърпение: любовта към конните състезанията все пак е в кръвта им. Традиционно събитието се провежда през третата седмица на юни, а тази година ще гледаме/те/ очарователно шоу до 22 юни.

От особен интерес често не е дори конкуренцията на самата писта, а гостите, които успяват да стигнат до желаното аристократично събитие. Най-важният аксесоар, без който не им е разрешено да присъстват са шапките. Правилата за тях са доста строги и всички трябва да ги следват редовно.

Всички членове на кралското семейство задължително присъстват на събитието и цялото внимание е насочено към тях. Противно на слуховете, които активно се разпространяваха след появата на херцогиня Меган на парада Trooping the Colour, тази година съпругата на принц Хари пропусна събитието.

Коментари: 1

A
Alia (2019/06/19 / 10:34)
Катрин не е с рокля, а със сет от пола и блуза.

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.