Следва

Риана показа втората колекция на Fenty

Royal Ascot 2019: Бледосинята визия на Катрин

royal fashion...

All fashion преди 4 години

Royal Ascot е едно от най-важните годишни събития в календара на кралското семейство. По традиция всички обръщат особено голямо внимание на безумните шапки и се възхищават на грациозните образи на дамите.

Всяка година британците очакват Royal Ascot със специално нетърпение: любовта към конните състезанията все пак е в кръвта им. Традиционно събитието се провежда през третата седмица на юни, а тази година ще гледаме/те/ очарователно шоу до 22 юни.

От особен интерес често не е дори конкуренцията на самата писта, а гостите, които успяват да стигнат до желаното аристократично събитие. Най-важният аксесоар, без който не им е разрешено да присъстват са шапките. Правилата за тях са доста строги и всички трябва да ги следват редовно.

Всички членове на кралското семейство задължително присъстват на събитието и цялото внимание е насочено към тях. Противно на слуховете, които активно се разпространяваха след появата на херцогиня Меган на парада Trooping the Colour, тази година съпругата на принц Хари пропусна събитието.


На откриването, обаче, пристигна кралица Елизабет II в компанията на принц Уилям, херцогиня Катрин, принцесите Беатрис и Южени, принц Чарлз и съпругата му Камила, както и почетните гости - кралят на Холандия Вилем-Александър и съпругата му Максима.

Обръщаме поглед към стилистичната визия на Катрин, която с пристигането на нов стилист, Вирджиния Чадуик-Хейли, забележително освежи и актуализира гардероба си.

За появата си на главните състезания на годината 37-годишната съпруга на принц Уилям заложи на романтична бледосиня рокля с дантела от Resort 2019 колекцията на Elie Saab и, разбира се, шапка от Филип Трейси.

Интересното е, че тази година съвсем по случайност дрешникът на кралските момчета се оказа син: освен Катрин, Кралицата и сестрите Южени и Беатрис, а и Зара Тиндъл, заложиха на този нюанс.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.