Следва

30+ или как да се справим с топлото?

Един Go Blonder с повече лимон, моля!

Go Blonder. Go Stronger.

Hair преди 4 години

На плажа си, крачетата са уютно заровени в пясъка, слънцето целува вече аптетитно загорялата кожа, а летният бриз чорли окъпаната в светлина коса на вълни.

Безвремие, което само Go Blonder с повече лимон може да направи истинска наслада.

Не, не иде реч за коктейл, а за нещо още по-страхотно. Go Blonder Lemon Miracle Masque от John Frieda, която най-сетне ни позволява да приключим с вечния избор между по-светла или по-здрава коса.

Страхотната, наистина магическа, маска на John Frieda позволява да имаме/те и двете. Укрепва светлата руса коса и предпазва от бъдещи повреди. Тайната? Просто използвайте преди и след изсветляване или пък през целия цветен цикъл, за да възстановите повредените влакна.


Не стига това, ами е създадена с технологията BlondeMend и лимоново масло, които в комбинация създават милиони нови връзки в косъма, за по-здрава, по-руса и по-силна грива, на която всички ще ви завидят.

А какво я отличава от другите подобни продукти на пазара?
Go Blonder Lemon Miracle Masque от John Frieda е специално формулирана за нуждите на русата коса. Тъй като на блондинките често им се налага да се справят с последиците от изсветляването, тя се нуждаят от специално приспособени грижи за възстановяване и укрепване.


За повече информация последвайте John Frieda във Фейсбук: https://www.facebook.com/JohnFriedaBulgaria/

More Hair