Следва

Anti-Summer

It shopping list: Най-красивите рокли до 250 евро

250 евро, което ще рече не повече от 490 лева, е отправната ни точка за редовния седмичен шопинг, а подкатегорията е рокли.

Shopping преди 4 години

Ако се съгласим, че това е една задоволителна сума, около която да се завъртим, търсейки наистина красива и добре направена рокля без компромис нито по отношение на вид, нито на материя и изработка, то днес удовлетворението от шопинга е в пъти по-голямо, защото подбираме страхотни дизайни от току-що започналите летни намаления. Така до тази цифра, а всъщност и за много по-малко, селектираме рокли, които са стрували в пъти повече от сегашния си етикет.


Тъмносиня рокля, принадлежаща на Моника Люински

Така се сдобиваме с великолепни пайети на Adam Lippes, които от 1 744лв. сега струват 399лв., както и още хитовата за последните няколко месеца цветна дълга сатенена рокля на младия скандинавски бранд Rotate, която обиколи всичките модни столици по време на дефилетата без пропуск. Къси или дълги, с обемни ръкави или елегантни и граничещи с минимализъм, с фини принтове или по-смели анималистични такива, нашата богата селекция от точно 35 дизайна побира най-изящните рокли, които, ако не друго, поне заслужават да се видят. Не губим излишно време, моментът за пазаруване е именно сега, докато цените са неприлично намалени, а дизайните все още налични.

Втората най-важна стъпка пък, след избора на идеалния модел, разбира се, е поддръжката. И понеже всеки един от изборите тук е фино изработен и от капризна материя, независимо дали става въпрос за високотехнологична или такава с примеси, не забравяме да предприемем правилните мерки, за да запазим безупречния вид на Роклята по-дълго. Perwoll Care&Refresh и специалната му Deo-Tech технология обгрижва любимите ни находки, дори и най-специфичните, на които модните ни избори са способни, за да неутрализира миризмите, осигурявайки свежест, прекрасен аромат и, най-важното, по-дълъг живот!

More Shopping