Следва

Анджелина Джоли стана редактор на Time

Меган & Хари споделиха лични детайли от кралската сватба

so romantic...

Celebrities преди 4 години

Принц Хари и херцогиня Меган изненадаха феновете си със специален аудио гид за изложбата „Кралската сватба: Херцогът и херцогиня на Съсекс” и разкриха интересни детайли от най-романтичния ден в живота си.

Изложбата бе представена успешно в замъка Уиндзор, а сега е преместена в двореца Холируд в Шотландия, и представя сватбените дизайни на съпрузите, роклите на шаферките, както и някои аксесоари.


Вероятно обаче, самите експонати нямаше да направят толкова силно впечатление, ако не беше "аудио справочникът", над който лично работят принц Хари и любимата му Меган.

В записа двойката разказва за някои от важните моменти на подготовката за сватбата си в параклиса на Свети Георги в замъка Уиндзор.

"Планирахме нашата сватба до най-малкия детайл. Разбрахме колко мащабно ще бъде това събитие, затова при вземането на решения се ръководихме от лични, значими и интимни моменти за нас", споделят Хари и Меган.

Изложбата включва с сватбената рокля на херцогинята дело на дизайнера на Givenchy - Келър Уайт Келър, диамантената корона, която кралицата зае на Меган за церемонията, както и костюма на Хари - униформа на кавалерията на Двореца.

"Избрах точно тази униформа, разбира се разрешението на баба ми. Мисля, че това е един от най-добрите дизайни на кавалерията на Двореца, а и ми е любим. Много съм щастлив, че можех да го нося на този важен ден за мен", споделя принцът в аудo гида.

Меган Маркъл и принц Хари вдигнаха великолепна сватба в замъка Уиндзор през май 2018-та година. Наскоро херцогът и херцогинята празнуваха годишнината от сватбата си, а малко преди това станаха родители за пръв път.


More Celebrities