Следва

Бар Рафаели ще става мама за ТРЕТИ път

След развода: Адел влезе в топ форма

that perfect body revenge...

Celebrities преди 4 години

През април 31-годишната Адел съобщи, че се развежда със съпруга си Саймън Конеки. Тогава звездата обеща на феновете "да се радва на живота" и съвсем очевидно прави това, като активно се занимава със спорт.


За изненада на всички, Адел демонстрира топ форма, позирайки рамо до рамо с колежките си от Spice Girls през уикенда.

От скорошни снимки на певицата ясно си личи, че тя е свалила минимум 10 килограма и продължава да слабее.

Близък приятел на Адел пък издава, че тя усърдно се занимава с пилатес, който увеличава мускулната маса и гъвкъвостта й, и е популярен сред много известни личности.

Адел и Саймън Конеки се срещнаха през 2011 г., вдигайки тайна сватба 5 години по-късно. Двойката възпитава и син - Анджело, който проплака през 2012 г., още преди да формализират връзката си. След развода те се съгласиха на съвместното попечителство над детето, но по-любопитното е, че в резултат на разпадането на брака, бившият съпруг на Адел може да получи половината от богатството й, което възлиза на почти 190 милиона долара.


More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 7 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 3 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.