Следва

Бар Рафаели ще става мама за ТРЕТИ път

След развода: Адел влезе в топ форма

that perfect body revenge...

Celebrities преди 4 години

През април 31-годишната Адел съобщи, че се развежда със съпруга си Саймън Конеки. Тогава звездата обеща на феновете "да се радва на живота" и съвсем очевидно прави това, като активно се занимава със спорт.


За изненада на всички, Адел демонстрира топ форма, позирайки рамо до рамо с колежките си от Spice Girls през уикенда.

От скорошни снимки на певицата ясно си личи, че тя е свалила минимум 10 килограма и продължава да слабее.

Близък приятел на Адел пък издава, че тя усърдно се занимава с пилатес, който увеличава мускулната маса и гъвкъвостта й, и е популярен сред много известни личности.

Адел и Саймън Конеки се срещнаха през 2011 г., вдигайки тайна сватба 5 години по-късно. Двойката възпитава и син - Анджело, който проплака през 2012 г., още преди да формализират връзката си. След развода те се съгласиха на съвместното попечителство над детето, но по-любопитното е, че в резултат на разпадането на брака, бившият съпруг на Адел може да получи половината от богатството й, което възлиза на почти 190 милиона долара.


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.