Следва

SUCCESS&THE CITY: Ивайло Славов, BULPROS, големият бизнес и човешкото му лице

28 цитата в доказателство на тезата, че по-малкото ВИНАГИ е повече

"Изведи ме вън от всяка сложност,
научи ме пак на простота"

Атанас Далчев, Молитва

Celebrities преди 4 години

Всичко започва и свършва с "LESS IS MORE". Във време на визуален и информацонен излишък, най-общо казано, съзнанията и очите ни все повече милеят за откровена простота, обикновеност и непринуденост. Семпли цветови палитри, по-малко шум, по-малко хаос, повече изчистени пространства, повече смислена реч. Комбинирани, тези концепции създават усещане за изчистеност и обикновеност, които на свой ред помагат в постигането на максимално въздействие на посланието, което искаме да изпратим към Вселената.

"Семплотата означава да се изведем от всичко очевидно и да добавим повече смисъл", казва специалистът в сливането на бизнеса, дизайна и технологиите Джон Мейда.

МИСЛИМ МАЩАБНО В MACRO РЕЖИМ
Излъчваме посланието си чрез приближени като под микроскоп кадри с много наситени цветове, дребни детайли и macro поглед; подкрепяме с думи, изречени в доказателство на тезата, че по-малкото ВИНАГИ е повече - в литературата, в изкуството, в модата, в архитектурата, в живота изобщо. По темата говорят Джулия Робъртс, Ивон Шуинар, Лао Дзъ, че дори и Кая Гербер.

"Минимализмът не предполага да не притежавате нищо. Означава да не позволявате на нищо да притежава вас."
Джошуа Бекер, писател

"По-малкото е повече. Трябва да носите обеци или гривни, но не и двете."
Адина Портър, актриса

"Понякога по-малкото е повече. Понякога става въпрос за семето. Замислете се за гигантското дърво, което намирате за толкова красиво - започнало е от едно просто семенце."
Фред Дъст, публичен говорител

"Толкова дълго време мислех, че трябва да бъда по-организирана; сега вече знам, че просто има нужда от по-малко неща."
Алис Беженару, фотограф

"При мен всичко е класика и структура. Обичам изчистените линии и интересните, модерните детайли. Всичко трябва да бъде модерно - по-малкото е повече."
Нина Гарсия, моден журналист

"Продължавам да бъда привлечен от яснотата и простотата. 'Less is more' си остава моя мантра."
Стефан Ролан, дизайнер

"Идеята ми за сексапила е, че по-малко е повече. Колкото по-малко разкриваш, толкова повече ще се чудят."
Ема Уотсън, актриса

"Ако не сте щастливи днес, не съществува нещо, което можете да купите този уикенд и да ви накара да промените факта."
Джошуа Бекер, писател

"Философията на майка ми е, че по-малко е повече. Тя ми показа как да използвам грима така, че да подчертавам красотата си, а не да променям чертите на лицето си. Намирам го за много важно."
Кая Гербер, модел

"Става ли въпрос за любовните сцени във филмите, мисля, че по-малко е повече."
Джулия Робъртс, актриса

"Вдъхновявам се от артисти, които използват ограничена палитра като Мондриан, групата White Stripes. Дори храната ни се връща към "по-малко е повече" стила си."
Греъм Елиът, ресторантьор

"Колкото повече знаеш, от толкова по-малко се нуждаеш."
Ивон Шуинар, предприемач, из "Оставете хората ми да сърфират"

"По-малкото обяснения са по-убедителни отколкото повечето."
Алан Коен, писател

"Винаги съм изповядвала 'less is more' във всичко, което правя - от работата си до личния живот."
Тори Бърч, дизайнер

"Задоволявайте се с това, което имате; радвайте се на нещата по начина, по който са. Когато разберете, че нищо не липсва, целият свят ви принадлежи."
Лао Дзъ, философ

"Сърцето прави човека богат. Богат е с това, което е, а не с това, което притежава."
Хенри Уорд Бийчър, проповедник

"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за неща, които не желаят, за да впечатлят хора, които не харесват."
Уил Роджърс, актьор

"Изводът е, че минимализмът е средство, което помага да достигнем свобода. Свобода от страха, свобода от грижите, свобода от тревогите, свобода от затрупването с вещи, свобода от чувството за вина, свобода от поробването. Свобода. Истинска свобода."
Джошуа Фийлдс Милбърн и Райън Никодемус, предприемачи

"Най-страхотните неща в живота не са неща."
Арт Бухвалд, автор

"Да трупаш знания означава да добавяш по нещо всеки ден. Да трупаш мъдрост - да се разделяш с нещо всеки ден."
Лао Дзъ, философ

"Цената на определен предмет е равна на количеството живот, за което сте длъжни да го размените."
Хенри Дейвид Торо, писател

"Представете си липсата на вещи - чудя се дали въобще можете - няма да имаме нужда от алчност или глад, само обединеност на хората."
Джон Ленън, музикант

"Не това, което имаме, а това, на което се наслаждаваме, представлява нашето богатство."
Епикур, философ

"Да живееш простичко не означава да живееш в бедност или самоналожени лишения. Означава да живееш живот, в който си твърд в преценката си относно това кое е истински важно и достатъчно... и след това просто оставяш в миналото всичко останало."
Дуейн Елгин, писател

"Имането на още и още няма да реши проблемите ви; щастието не се крие в притежанието или пък във връзките. Отговорът се крие в нас самите. Ако не можем да открием спокойствие и щастие там, отвън няма да дойде."
Тензин Палмо, автор

"Казвате си: "Ако имах повече, щях да съм доволен", но допускате грешка. Ако не сте задоволени от това, което имате, няма да сте, дори и да го удвоите."
Чарлз Спърджън, проповедник

"Бъркотията и безредието не са материални неща. Крият се в стари идеи, токсични връзки и лоши навици - това са. Безредието в всичко, което не спомага надграждането в името на една по-добра същност."
Елинор Браун, писател


Камерата, вградена в P30 Pro позволява да погледнем извън обозримото; извън видимото за окото, да се "научим отново на простота", поглеждайки на нещата macro.

macro функцията увеличава мащаба, улавя най-доброто на мига и създава неповторима и индивидуална визия за бъдещето. Huawei P30 Pro поставя нов връх в мобилната фотография. Системата с четворна Leica камера предлага начин на снимане, който ще ти помогне да видиш света в неговата цялост. Тази ненадмината система със супер камера включва обектив SuperZoom, 40 MP камера с прецизни сензори, 20 MP ултраширокоъгълен обектив и HUAWEI TOF камера, която ти дава свободата да запазиш невероятните си моменти.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.