Мода

На две куки, лице и опаки

04-11-2009 Текст: ViewSofia Фотография: ViewSofia 1 21
Добави коментар
Предишна снимка
Предишна снимка

В желанието си да те улесним в шопинга, а и да ти помогнем малко да захаресаш зимата, ти предлагаме поредния гайд за студено време.

Един от малкото плюсове на сезона е именно вълната. Нищо не е по-нежно, по-приятно и по-загадъчно секси от естествена вълна вплетена в ефектен шал/шапка/пуловер и какво ли още не! Използвай дебелите дрехи и аксесоари с въображение и ще откриеш, че "многото катове" в никаъв случай не означават "скучно".

Сега напластяването и обемите предизвикват положителни оценки повече от всякога! Нужно е само внимателно да съобразиш с фигурата си, всичко друго ти е позволено!

Шаловете отново са дълги, но не за да ги пускаш свободно както преди. Увивай ги многократно за ефектен силует, а и за топъл врат, разбира се! Този сезон най-бързо изстиващата част от тялото е най-облагодетелствана!


Шапка Benetton, 44 лв/1

Относно шапките, както вече ти казахме, те не приемат оправдания с прическата ти. Освен красива, плетената шапка топли! А какво по-разумно от ефектен и наистина потребен аксесоар?

Стигаме и до съществената част на плетената ни селекция, а именно – пуловерите. Има ги едноцветни и шарени, дълги и къси, на ситна и едра плетка. Нашият съвет е да заложиш на пастелните цветове, дългите туники и безценната комбинация с плътен клин и ботуши.
 

Коментари 1

Добави коментар
Bird (04/11/2009 / 19:59)

http://www.popsugar.com/5988838

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Още по темата

Питай ме, Питай ме

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща

14-08-2017

Въпрос:

Какво е Салициловата киселина и защо е толкова разкрасяваща?

Отговор:

Дори за пристрастен към грижата за кожата човек, изборът на козметика е бойно поле. Буквално стотици са  продуктите, от които да избираме, като всички обещават съвършената кожа... Прочети...

Item of the day

Bubble Bed Sensation

Виж още
Bubble Bed Sensation

Жълт бутон

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Да ти имаме Photoshop-a, Марая?

Виж още