Следва

Еволюцията на Маккуин или как се отразява глобалното затопляне на модата

На две куки, лице и опаки

В желанието си да те улесним в шопинга, а и да ти помогнем да захаресаш зимата ти предлагаме поредния гайд за...

Fashion преди 14 години

В желанието си да те улесним в шопинга, а и да ти помогнем малко да захаресаш зимата, ти предлагаме поредния гайд за студено време.

Един от малкото плюсове на сезона е именно вълната. Нищо не е по-нежно, по-приятно и по-загадъчно секси от естествена вълна вплетена в ефектен шал/шапка/пуловер и какво ли още не! Използвай дебелите дрехи и аксесоари с въображение и ще откриеш, че "многото катове" в никаъв случай не означават "скучно".

Сега напластяването и обемите предизвикват положителни оценки повече от всякога! Нужно е само внимателно да съобразиш с фигурата си, всичко друго ти е позволено!

Шаловете отново са дълги, но не за да ги пускаш свободно както преди. Увивай ги многократно за ефектен силует, а и за топъл врат, разбира се! Този сезон най-бързо изстиващата част от тялото е най-облагодетелствана!


Шапка Benetton, 44 лв/1

Относно шапките, както вече ти казахме, те не приемат оправдания с прическата ти. Освен красива, плетената шапка топли! А какво по-разумно от ефектен и наистина потребен аксесоар?

Стигаме и до съществената част на плетената ни селекция, а именно – пуловерите. Има ги едноцветни и шарени, дълги и къси, на ситна и едра плетка. Нашият съвет е да заложиш на пастелните цветове, дългите туники и безценната комбинация с плътен клин и ботуши.
 

More Fashion