Следва

#ootd: Наситените цветове са храна за душата!

Karl For Ever: Как мина вечерта в памет на Лагерфелд

Au Revoir!

All fashion преди 4 години

Преди началото на Седмицата на висшата мода в Париж в Grand Palais бе организирана запомняща се вечер в чест на Карл Лагерфелд, бивш креативен директор на три марки едновременно: Chanel, Fendi и Karl Lagerfeld.

За да почетат паметта му и да видят творческото наследство на Карл дойдоха членове на кралското семейство, дизайнери, бизнесмени, актьори, модели и много, много други други.


В пространството на френския дворец висяха 56 огромни портрета на дизайнера. Благодарение на Робърт Карсен, режисьор на вечерта, Лагерфелд, макар и посмъртно, успя да стане домакин на това събитие. Дори самата покана бе с негов лично рисуван портрет.


Освен записите на близки приятели и снимките на Карл Лагерфелд, гостите на гала вечерта видяха изпълненията на Тилда Суинтън, Хелън Мирън, Кара Делевин, Фарел Уилямс,Ланг Ланг, Чарли Сием и други артисти.


Паметта на дизайнера бе почетена по особено емоционален и артистичен начин, отбелязвайки големия му принос към модата. А на събитието присъстваха Бриджит Макрон, Шарлот Казираги, принцесата на Монако Каролина, Антоан Арно, Франсоа Анри Пино, Валентино Гаравани, Стела Маккартни, Крис Ван Аш, Клаудия Шифър, Аризона Мюз и още куп известни имена не само от модната индустрия.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 1 час

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.