Следва

Guided tour през изложбата „Електронни сънища"

„В КРЪГ“ от 8 ноември в кината

Излезе официалният трейлър на новия филм на Стефан Командарев

Movies & TV преди 4 години

„В кръг“ ще има своята премиера на голям екран на 8 ноември тази година. Сюжетът на филма се развива в нощта между 9 и 10 ноември 2019-а година. „Затова и решихме, че най-логично е филмът да тръгне в кината именно тогава“, сподели Стефан Командарев.



На 20-ти юни беше представен и официалният трейлър на филма. „Идеята ни е да покажем какво се случва тук и сега и то през очите на обикновените хора. Разбира се както е в живота и тук ги има светлите и тъмните страни“, разказва повече Командарев.

Преди и по време на снимките, актьорите си общуват с полицаи, които дават ценни насоки за ролите им. Партньор на филма е Синдикалната федерация на служителите на МВР, които работят с екипа още на ниво сценарий и развиване на историите.


 
„В кръг“ е вторият филм от планираната трилогия след реализацията на „Посоки“. Заглавието ще разкаже историите на три двойки патрулиращи полицаи в нощна София. По примера на първия филм и този също е сниман в един кадър за по-голямо въздействие и автентичност. В лентата ще видим Ирини Жамбонас, Павел Попандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев – Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев – Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и др. Режисьор е Стефан Командарев, оператор Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова за „Арго Филм“.

„В кръг“ се осъществява с подкрепата на ИА „Национален филмов център“, фонд ЕВРОИМАЖ, Сръбски филмов център, Илиян Рангелов, КИА Моторс България и в партньорство със Синдикалната федерация на служителите на МВР.

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 2 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.