Следва

Модните фотографи в кадър. Енчо Найденов

Шестте големи кино-заблуди за секса

Всички сме наясно, че филмите не винаги са най-точното огледало на реалния живот. Или не сме...

Лица преди 14 години

Всички сме наясно, че филмите не винаги са най-точното огледало на реалния живот. Или не сме?

Дали го вярваме или не, всички в различна степен черпим конкретни неща от филмовата индустрия, очаквайки и надявайки се, че те има как да се случат и в реалния живот.

И така, както не е вярно, че хората във всички страни по света говорят главно английски, така не са верни и някой най-главни кино-твърдения за секса!

Ето кои са 6-те най-разпространени небивалица по отношение на физическата страна на любовта /както се изразява Одри Тоту в „Коко преди Шанел”/, в които тъпо и упорито създателите на филми се опитват да ни накарат да вярваме.

Сексът изисква музика!




Ок, вярно е, че някои хора предпочитат да правят любов на музика, а и гледайки почти в 100% от случаите от екрана двойки, които правят секс на фона на някое разтърсващо, уникално романтично парче, ни кара да се надяваме, че музиката би гарантирала и умножила безкрайно и нашите, извън филмови оргазми.

Но, нека сме реални, колко точно пъти ти се е случвало да нагласиш диска си така около момента на секса, че точно когато падне и последния жартиер да започне парчето, което ще направи секса незабравимо преживяване. Не е ли по-добре да се оставиш на спонтанността, твоята и на любимия, и да се насладиш на „тишината на секса”, която е по-различна от всяка друга тишина, няма как.

Единственото изключение в този случай е необходимостта от заглушаване на „любовната тишина” за пред съседите, все пак, никой с нищо не ни е длъжен!

Двойката винаги свършва едновременно!



Не само че жените всеки път стигат до оргазъм във филмите, но и това им се случва точно в същи момент, като на партньора. Ама съвсем същият! Всеки един, който поне веднъж е правил секс в реалния живот, знае, че това е твърде далеч от истината в почти 100% от действителните случаи.

Жените никога не се разхождат голи наоколо след секс!



Не знаем за вас, но ние почти никога не сме наметвали чаршаф върху себе, си когато на сутринта ни се налага да идем до кухнята или банята. Нито пък ни се случва абсолютно всеки път да обличаме свръхобемната риза на гаджето си, да й навиваме ръкавите и да се мотаем точно с нея из къщата му. Просто не всеки път!

От секса обикновено произлизат бебета!




Естествено, че сексът може да доведе до бременност. Но инвазията на задължително забременяване след дори еднократен секс от екрана /филмов и телевизионен/ напоследък ни кара да се опасяваме, че контрола върху раждаемостта и особено върху нежеланото забременяване никога не е бил комуникиран с младите хора.

Да си загубиш девствеността е наистина голяма работа!


Ако си екранен персонаж от женски пол, ти със сигурност ще отделиш поне, казваме поне, година време за да решиш дали, кога, как и с кого да изгубиш девствеността си. И когато най-накрая направиш свещения избор, ти по всяка вероятност: 1. ще нараниш някого, когото обичаш, 2. ще забременееш или 3. ще се чувстваш изключително обезкуражена след това. А ако, не дай Боже, си героиня в драматичен сюжет, твоята девственост най-вероятно е единственото, което осмисля живота ти!

Секс правят само красивите жени!



Това се отнася и за добрите бракове, кариерите, атрактивните приятели, доброто образование и всяка друга смислена житейска активност. Останалите – не!

В заключение, не спирайте да гледате филми! Толкова е забавно да видиш колко скучен би бил животът, ако беше обикновен филм!
 

More Лица