Седмичен ХОРОСКОП - 24.06 - 30.06

Astro преди 4 години

Венера в Близнаци се намира в опозиция на Юпитер в Стрелец (23 юни - 30 юни) и води до остро осъзнаване на динамиката на привличането и благосъстоянието. Венера в опозиция на Юпитер увеличава осъзнаването на необходимостта от сензуални удоволствия и най-вече от нещата, които определят дълбочината на именно тези удоволствия.

Последната четвърт на Луната е в Овен (25-ти юни) и носи енергичен поток от настроения и вълнения, но и възможност да открием възникването на бариери между емоциите и чувствата за лична идентичност като съвсем реално. Преодоляването на напрежението, тревожността и недоволството са чудесни задачи, с които да се справим, докато Луната е в последната фаза от нарастването си.

Меркурий навлиза в Лъв (27 юни - 19 юли), поставяйки фокуса на информацията, новините и дискусиите върху забавленията и връзката на семейството. Периодът предполага завръщане към или отделяне от „семейното гнездо“ с цел откриване на търсени отговори.

Не разпилявайте енергия в различни посоки, а насочете вниманието си към най-важните неща, които сте си възложили като цели и задачи за през последната юнска седмица!

Хороскоп

Още от Astro