Следва

#ootd: x2

Синът на Наталия Водянова дебютира на подиума на Balmain

new face...

All fashion преди 4 години

"Крушата не пада по-далеч от дървото", са казали хората и са абсолютно прави в случая на Наталя Водянова и сина й Лукас.

17-годишният младеж очевидно е решил да върви по стъпките на именитата си майка и да гради кариера в модния бизнес, появявайки се за първи път на подиума.


Най-големият син на Водянова дебютира на дефилето на Balmain, което бе част от Седмицата на мъжката мода в Париж.

За първата си фешън изява Лукас облече сребристо яке, черни панталони, футуристични слънчеви очила и бели кецове.

Щастливата мама Наталия, разбира се, не пропусна да се похвали в Instagram, публикувайки снимки от шоуто и бекстейджа. "Аз съм фен номер едно. Първото шоу на детето ми", написа гордата Водянова.

Иначе, 17-годишният Лукас става все по-запознат със света на модата: той участва в снимките за септемврийското издание на Vogue за 2002 година и често посещава шоута и различни събития със звездната си майка. Що се отнася до неговия дебют на шоуто на Balmain, това не е никак изненадващо, имайки предвид, че Водянова работи с марката дълго време, а миналата година откри пролетното дефиле на марката.

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 3 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 22 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.