Следва

Ваканцията на известните: Кристиaно & Джорджина в Сен Тропе

Уличният стил на звездите: Анджелина и Вивиен в Ел Ей

mother/daughter time...

Celebrities преди 4 години

Тя е една от най-известните и заети актриси в Холивуд, но въпреки това успява да прекарва голяма част от свободното си време с наследниците си.

В неделя Анджелина Джоли бе забелязана да се наслаждава на слънчев следобед с едно от шестте си деца. Звездата на Maleficent и нейната 10-годишна дъщеря, Вивиен Джоли Пит, "влязоха" в обективите на любопитни папараци по време на разходка из родния си Лос Анджелис.




Мама в двуслойна рокля тип кафтан, завършена от семпли бежови чехли, така модерната в момента плетена чанта и разбира се чифт авиаторски слънчеви очила. А дъщеря й в перфектния и адски удобен градски аутфит: тишърт с принт, винтидж кройка дънки и маратонки.


Сладки, летни и много усмихнати... Действат ни чудесно в мрачното начало на последната седмица от юни, нали?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.