Asos пусна екологично чисти дрехи

Asos пусна екологично чисти дрехи

special...

Сайтът на "добрия стар познайник" Asos има нов филтър, който помага за сортирането на екологични продукти. Разделът, както подсказва и името му, съдържа неща, които са произвели с по-малко вреда за околната среда.

В допълнение eco friendly продуктите са събрани и в специална селекция: в нея има не само дрехи, но и аксесоари, както и интериорни елементи. Изделията са направени от рециклирана пластмаса или плат, и използват минимални количества вода и отпадъци.

"Отговорно ползване: Давайки ви увереност да пазарувате както с устойчивост, така и със стил, нашата специална секция е универсален дом за всички екологично съобразени дрехи, аксесоари и интериорни елементи в ASOS. Хвърлете око на рециклираните стоки, където отпадъците, пластмасите и текстилът са пресъздадени като нови продукти. Също така тук ще намерите дизайни от устойчиви влакна и тъкани, които използват по-малко вода и оставят по-малко отпадъци, което ги прави по-добри за околната среда. Това е нашият призив за устойчивост, без да се прави компромис с вашия уникален стил и всички усещания за добро настроение", пишат от онлайн гиганта Asos.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.