Следва

Летните ритуали в последната на Леон и Лим за Kenzo

Asos пусна екологично чисти дрехи

special...

All fashion преди 4 години

Сайтът на "добрия стар познайник" Asos има нов филтър, който помага за сортирането на екологични продукти. Разделът, както подсказва и името му, съдържа неща, които са произвели с по-малко вреда за околната среда.

В допълнение eco friendly продуктите са събрани и в специална селекция: в нея има не само дрехи, но и аксесоари, както и интериорни елементи. Изделията са направени от рециклирана пластмаса или плат, и използват минимални количества вода и отпадъци.

"Отговорно ползване: Давайки ви увереност да пазарувате както с устойчивост, така и със стил, нашата специална секция е универсален дом за всички екологично съобразени дрехи, аксесоари и интериорни елементи в ASOS. Хвърлете око на рециклираните стоки, където отпадъците, пластмасите и текстилът са пресъздадени като нови продукти. Също така тук ще намерите дизайни от устойчиви влакна и тъкани, които използват по-малко вода и оставят по-малко отпадъци, което ги прави по-добри за околната среда. Това е нашият призив за устойчивост, без да се прави компромис с вашия уникален стил и всички усещания за добро настроение", пишат от онлайн гиганта Asos.

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.